Till verra

Mössan


Förlösande dag

Tentan har kommit, snart fjällen, återträffen avklarad. Våren kommer !






Vardag

Idag har jag införskaffat mig nåt jag varit sugen på länge, tror du att det kan vara nåt Camilla ?



Å eftersom jag är så söt så fick jag med detta :


OMG

Anders har bytt upp sig, HÄR är  hans nya tjej !


Old Pics 2














Jag för typ 4 år sen


Jag nyss

Jag NU












Old pics

En liten del av skaran
Ja jag fryser om fötterna ..ofta..ALLTID
.

En av dom första sakerna mina storasystrar lärde mig, såå stolt ..
För er som inte förstår (blood )




På nån visning förra året



Ofärdigt hus



Vissa växer aldrig upp :)




Notera brorsans målning i bakgrunden



Grym match, Camillas bollsinne å mitt knä, vi vann inte om man säger så..




Nu lär jag väl bli dödad



Gratis kanin plus nintendo ds!

I brist på annat att göra så ställde jag mig nyss å lagade massa mat i tron om att kvällen skulle gå lite fortare, tyvärr så gick det lite för fort fast jag inte hade nån aning om vad jag skulle laga utan bara körde på med det som fanns i kylen. Idag är det torsdag ( om ni hade missat det ) I morgon är det alltså fredag,  (Duh ! )
 Å Bex fyller 10 ! Ja må hon leva ! ♥
Anders jobbar e.m å jag har ingen aning vad man fördriver tiden om det inte än nån annan hemma, Vad gör man när man ensam ? Typiskt mig !

Fysiologi/Metabolismen kör på i rasande fart å vi har på den här veckan gått igenom, Cellen, Nervsystemet, Endokrina systemet, Hjärtat, Grundläggande Metabolism, Kolhydrats metabolism, Insulin/Glukagon, blodomloppet, respiration och säkert nåt mer. Imorgon ångar det på med nya saker, tenta om 3 veckor.. yäy !
Nog om det tråkiga, som sagt så är det helg å jag hoppas på lugn å ro, Skidskytte, Alice i underlandet IKEA ( eller order därifrån månne ) och lite pluggande, eller ganska mycket.

Har föressten beställt en sak på internet men jag kan inte säga vad för det är en överasskning till en som jag vet läser det här ... Men jag är spänd på leveransen å hoppas den kommer snart..

 Och som ni har märkt så ligger kameran i ide men så snart snön tinar så kommer den fram, ungefär som Björnarna. Hah med tanke på björnar så vaknar jag upp alldeles svettig i förrgår natt av att jag drömde att jag var 5 cm från att bli uppäten av en björn, det värsta med allt var att det var min Köra Mor som lurade mig in i en Björnfälla ! :P Så tokigt det kan bli ibland.. Dom säger juh att drömmar har en betydelse, vad vill du mig Mamma ??

Jag kan juh inte läsa längre eftersom jag tror jag ska spy efter 2 kapitel så jag vet inte vad jag ska hitta på som sömnmedel, har sett Desperate, Cougar Town och Sveriges värsta bilförare men är ändå inte trött..

Verra är sugen på att anmäla nån till Dating in the Dark, nån som e på ?

...Nej jag tror jag ska avrunda kvällen med lite Troja, Brad Pitt i den filmen kan juh inte slå fel !


PS, ÖVERSKRIFTEN ÄR FRÅN ATT JAG SKREV GRA.. PÅ GOOGLE SÅ KOM DET DÄR UPP, DET SLÅR ALDRIG FEL GOOGLE ÄR MIN BÄSTA VÄN.


GAMMAL SOM GATAN

Jaha då har man fyllt 25 å blivit gammal på köpet, måste köpa mig ett par glasögon! Sponsring nån, Mor, Far ? det är juh trots allt era gener :P Nej men ska på synundersökning på onsdag å hoppas jag slipper huvudvärken å illamåendet efter det.

Nu är det snart April å våren har nog aldrig varit så efterlängtad, av mig iaf. Fjällen resa till Påsk. yäy.
Har fortfarande inte sett Alice i underlandet som jag hade tänkt, sugen någon ?
Ikväll är det fuskbyggarna, det är roande.


Nu var det slut för i år

Åh nej, min frukost är slut på ICA eller iaf en viktig del av den ! Och jag som bara kan äta detta på morgonen, får juh inte i mig nån flottig polarkaka eller nåt annat äckligt !

Min frukost
1.5 dl mjölk
1 dl björnbärsyoughurt
1 dl proteinpulver
1 dl frysta bär

MIXAAA..

och det är just bären som är slut, mina superbär...

Gojibär/Havtorn/Blåbär/Björnbär/Tranbär/Röda vinbär


Ja ja fick lov att köpa andra i väntan.. Kanske ska ta mig förbi ett annat ICA i morgon :)

Malodifestivalen i går, vi bad för att Manboy och KOM inte skulle gå vidare, hejjade på Anna eller Salem Al Fakir men det spelade inte så står roll, var mest intresserad av Paralympics-vilka hjältar !! Skidskytt och blind, slå det om ni kan, eller skidskytt utan armar, jag å Becca satt som klistrade i går kväll.

Nu har när kemin är slut så tar Fysiologi/Metabolism igång, ny stress nya kunskaper.

Igår var vi i Sävar hela dagen, körde skoter ( nej inte jag ) Drack kaffe å grillade burgare, solen sken å skratten ekade.
Snart blir det fjällen så det var juh bra uppvärmning för det !


Sportlov ?

Och så glömde jag allt gott till tentan :P all choklad å alla kolhydrater jag skulle ladda med ! Tur att det gick bra iaf ! :)
Nu var det gjort - underbart, nu kan man juh faktiskt tänka på nå annat ända tills... i morgon, när nästa kurs börjar, jihoo. Tänkte ändå se Alice i underlandet i morgon eller onsdag. i 3D såklart, kanske ända anledningen till att jag vill se den, och Johnny Depp så klart :P
Nej solen kallar. adios..


Wroom

Äntligen en busschaufför som kan köra buss OCH är trevlig ! Väntar tills dom äldre satt sig innan man börjar köra, OCH inte tror att bussen slutar där näsan sitter ! Tur att så lite kan göra min dag !
Snart tenta dax, gäller att kolhydratladda hela helgen :) Choklad å sånt bra alltså.
Mamma har fått nytt jobb, super kul tycker jag, Pappa är uppe på benen med nytt blod och friskare lever ! Just nu känns allt rätt okej :)
Jag var på Vårdcentralen idag ! Jag är frisk, ja för att vara jag iaf ! :)
  ( oj Det vart många jag i den meningen ! )



Anders är sjuk, dumma snö ! ( Han får absolut inte smitta mig !! )
Jag sitter å nöter aminosyror, fettsyror och peptider och en hel del annat, jag skriver mer och kanske intressantare om några dagar.
Ha det




Camilla
vart har du varit hela mitt liv ?