När man trodde det inte..



Kunde blir mer tråkigt...

95 grader, hallelulja! Det är iaf på rätt väg..


 

Snart helg och inge innebandy, hmm What to do what to do ?

Träningen idag var loj, inge fart ingen koncentration och fokus, men jag kan förstå tjejerna, ingen match i helgen gör att hjärnan ställer in sig på viloläge.. man kan behöva lattja ibland.

Snart Halloween och ingen fest, eller jo massa festmen jag kan inte gå, ensam hela lördagen känns juh jätte peppande..eller ? Jag ska nog klä ut mig iaf..i min ensamhet..ha ha..
Bilder kommer senare jag lovar ..








Hiss j*vel

Av nån anledning hade jag rekord många träffar på min sida igår, hur kan det komma sig ? Det har väl inget med rubriken att göra ?

Upp med tuppen ,tycker jag iaf 7.30, det är Onsdag å det betyder bad.
Sen var det gym, handla och sova :) Sov mellan 13.30-16.30..sköönt, det är en av fördelarna med att inte jobba, man KAN sova om man ät trött, men det finns inte så många fler fördelar.

Mitt största tidsfördriv just nu är att läsa andras bloggar, fast det finns alldeles för få med smaskigt skvaller så då å då ser jag Gossip Girl och köper Veckans NU, det finns faktiskt inget bättre än skvaller...nästan :)

 Jag är som sagt och skrivet förr lätt irriterad på hissen på sjukhuset, jag har en till sak som stör mig nu och det är att när man ska kliva ut ur hissen kommer man knappt ur, för dom som ska in är så ivriga att komma in så dom lämnar inget plats, men när man åker uppifrån å ska ner på BV borde väl dom som står där fatta att dom borde släppa ut dom som är där inne, dom ska juh förmodligen inte åka mer och hissen lär inte rymma, så.. alla ni som åker hiss på NUS..slappna av. Så nu har jag fått gnälla lite, jag kallas inte Bitterfittan för inget !



Ha ha satt å kollade igenom gamla bilder, har juh glömt att jag har den snyggaste på Örjan ( Head Coach) sen Kick Offen :


Är man trött så är man.



Men med tanke på gårdagens rubrik, jag vet faktiskt en som är gravid, flera faktiskt ! :)

Nu är det dags att titta på träningen, jätte kul ska ni veta, helst när man vet att man inte får vara med på väldigt länge!! Nej men skämt åsido, det är faktiskt kul att se, man får juh låtsas att man är med iaf!

Auf W





..nån är gravid..

Det gör mig så ont att höra och se hur knän efter knän går sönder vad händer med världen ?

Jag har sett två knäskador (live) på 1 vecka, hört talas om två ( korsband) och sett 2 knäskador på tv på 3 veckor sammanlagt
 ( http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/dokusapa/stjarnorpais/article3639796.ab)
Kan juh iofs vara som när man just fått veta att nån är gravid, då går hela stan runt med barnvagnar eller stora magar.Man kanske bara uppmärksammar det mer
 just nu när man själv är i det tillstånd man är.

Idag har jag vart på stan ! Ätit lunch på Garaget, och druckit kaffe med Elina. När jag kom hem fick jag energi ..från jag vet inte vars, men jag packade upp massa lådor, städade,
kastade 5 ICA påsar med kläder å skrot.. Jag är duktig jaa..



Haha även att han kom med på bilden .. :)





Tack Elina :)




(  PS kolla under bordet vad som sticker fram ;)  )

Jag har faktiskt försökt städa idag, halvhaltandes och trött i benen, men jag hoppas att det blir glada miner senare idag :)


I morgon bitti är det dags för bad igen, kallt, men bra.


Nya The Hills och Gossip Girl idag, vilken lycka :)

Adjöken Fröken

Lili å Sussi

Okej, jag lovade juh att det skulle bli värt att läsa bloggen senare i veckan, men jag har fått restriktioner på vad som får visas och inte, så jag få bara berätta..med Censur..

I lördags, hade vi som sagt middag, jag tre av mina systrar och en av mina bröder + mamma, det vart soppa, nybakat bröd å vitt vin ( bra kombo jag vet ) Men gott var det iaf..



Alla minus mig + katt.



Stora samtalsmämnen var : Dildos, vibratorer, tampongen, strap-ons, piskor, sex, allt övrigt snusk. min bror var inte helt bekväm må ni tro..




Vi drack upp en vindunk lyssnade på gamla låtar så som : Lili å Sussi, Cyndi Lauper och nationalteatern.. Det var mer än trevligt.. å extra kul när syster var hemma..






Vi hade skit kul..


Från det ena till det andra..6 poäng fy f*n vad skönt...

Herrarna gick det sämre förr å City vann mot Järfälla..

Kan det vara så att ännu ett knä gick förlorat idag ? =(



Adjö











Det var på tiden

Ja då var det gjort, min Pappa har gått å gift sig, det var nog på tiden så där efter en massa jädra år.




GRATTIS !!



Det gick fort å massa slapp en massa kyrkbabbel, helt perfekt, det var juh middagen å festen vi alla väntade på :) Det är juh då man har roligt på riktigt.
God mat, Tårta å Vin.










Lördagen då.. Ja det är en HELT annan historia, det komemr bilder å info senare å lita på mig när jag säger att det är värt å kolla in bloggen snart igen !

adjö

skäms tamefan

Det är otroligt hur fort saker å ting kan vända. lite pengar, "jobb" och allt på samma gång, syster är hemma, det vankas firerier i morgon, Middag med syskonskaran på lördag, det ser ljust ut just nu. Dock har träningen inte gått så bra i veckan, har haft ont och varit stel, har badat eller tränat varje dag ( som vanligt, klapp på axeln) kanske beror på det, man kan juh inte mer än hålla humöret uppe.

Borta Turné i helgen, jag vet inte om jag är jätte avis på dom som måste åka buss så länge, men om jag ska vara ärlig så hade jag bytt med vem som helst av tjejerna vilken dag i veckan som helst. Kan inte mer än önska dom lycka till å hejja från "hemma läktaren" 

En liten kul grej jag har upptäckt nu nät jag är på sjukhuset varje dag är att det finns otroligt lata människor, fullt friska, Läkare, sköterskor och alla andra dödliga ed två ben å hela å rena i övrigt tar alltså hissen 1 våning !! Fyller upp hissen så vi andra måste vänta på nästa ( det ska tilläggas att det dröjer ungefär 5 min mellan hissarna) *SKÄMMES PÅ ER*



Varför har Elina olika skor ??





Helgen nalkas å den e proppad med saker å göra för en gångs skull :)

Fredag : Bröllop  ( så nu äre sagt)
Lördag: Middag med La Familia   
Söndag: Umeå City-Järfälla           

Okej, njae.. inte så mycket å göra men ändå lite iaf :) hinner nog med lite mys, å familje aktiviteter oxo...


En mycket speciell kväll :




Peace Out




Jag är tokrolig ( och snabb)

Jag har just kommit fram till att jag inte kan svara det jag alltid svarar på frågor som : beskriv dig själv med ett ord, eller nämn en bra egenskap, eller vad är din styrka på planen. Jag har alltid genom alla tider svarat SNABB, men nu blir jag omsprungen av det mesta, tanter på 90 år, Alicia ( på knappa 2 år) och små djur.

Det är ingen underdrift när jag säger att det är storm här utanför, utemöbler flyger runt å jag är ensam och rädd.

Jag glömde föressten säga att sjukgymnasten mätte juh hur mycket jag kunde böja benet å det var..hör å häpna hela 80 grader :)

Sen måste jag juh tipsa om ett bra tidsfördriv..Wallins blogg : www.pixelnina.devote.se



Det var inte i går !


Inte det här heller

Mamma !



aja dax att träna, hej då hej då


Jag flyger

Storm å regn urs vad tråkigt !
Tränade hemma idag, vill inte åka buss i den här stormen, ska nog cykla på Gammlia i kväll tror jag.
Alldeles nyss kom barnen hem, dax för läxor och matlagning.




så här såg min fot ut för nån vecka sen :



HA HA




Jag vill inte slita mig från datorn, det betyder matlagning å jag är iget stort fan av det, bäst är färdigmat eller när nån annan lagar den åt mig :) Annars funkar det ganska bra med frukt oxo, problemet är iofs att man är hungrig igen efter 40 minuter.

I morgon kommer nytt The Hills, Gossip Girl. Idag  ska jag se nyaste Dexter :)

Snart Fredag å som sagt så händer det grejer då, jag kan ge er en ledtråd.

1+1=1




Viktiga tillbehör när man fiskar  :  Vindunk och Öl


Häll after eight över mig !

Ja 4 poäng av 6 möjliga, bara snöpliga 9 sekunder ifrån full pott, surt sa räven !

Nu är helgen slut å det har faktiskt inte hänt så mycket, har sett två matcher, druckit nåt glas rödvin ( som jag har längtat). bakat Chokladmuffins, och..mm det var i princip allt ! Herregud vad jag gör mycket !

Nu vecka och nya framsteg, på onsdag ska jag börja bada, huvva, jag hatar att bada..och det p.g.a. att jag 
        1         Fryser jämt   !!!!
                                     2        Är  (sjukt) rädd för djupt vatten
                                       3        Badkläder är det fulaste jag vet

Men vad gör man inte för att kunna gå igen ( ganska lite begärt iofs)




Oh Yeah :



Nej nu äre dags för ett Päron en skvallertidning å sen sova...ZzZz


Blod..Blod å mer blod...

Att kliva upp kl 7 är inte mig grej ( så jag snoozade till 8 )  De var dags att göra det mindre roliga.. nackdelen till att ha familj som jagar, stycka, mala å packa ! Men jag komme rinte klaga när Älggrytan står på bordet å luktar bara gott. Nu var det avklarat iaf för den här gången ,det tog ca 6 timmar men det vart Pizza i halvtid :) andra Pizzan på två dagar..hmm. inte bra.. DIESEL bjöd på Pizza igår med så ( sammanlagt 4 bitar på två dagar) När man mest bara gör inget så kanske Pizza inte är bästa näringskällan.. men vad gör man. Pizza är gott..

I falla fall så är det snart dags för match.. DALEN-CITY, det ska bli kul..hejja hejja. må bästa laget vinna !

Träningen går framåt, men vi får väl se vad sjukgymnasten säger i morrn, om hon håller med, men jag tror bestämt jag kan böja benet typ 70 grader nu, från 45 till 58 å nu..kanske 75 :) så det går framåt..Men det är upp till bevis i morrn..

Nästa Fredag då.. ja då .. då händer det grejer.. men än så länge är det en hemlis.,. men det är nåt stort.. å ni får veta senare..


Ja det var inte igår :




Mest spelade : Tvivel-Lars Winnerbäck


4 sekunder å det regnar

Lung helg, Film, Fotboll,Godis och presenter :) ( TACK )
Kom just hem från "Gymet", känns ganska stillastående, händer inte så mycket, ganska tråkigt å träna benpress på 10 kg, men vi får hoppas att det kommer att bli bättre snabbt! Jag menar det fina med att allt e åt helvete är juh att det är hemskt stor chans att det blir bättre sen :) Det är bara å ta en dag i taget !
Camilla har vart på besök detta vart reslutatet :


Camilla                  Mamma                Jag                         Lisa                           Malin

HA HA !!


Umeå City-Mullsjö
9-11

I helgen har vi dubbel möte, Egenholm, Pixbo.. det ska bli väldigt intressant.
För exakt 1 år sen - 1 dag gjorde jag mitt första Eliteseriemål mot just Pixbo (3-2 målet)
Och idag kan jag inte ens gå själv, tänk vad for saker å ting kan förändras, ta vara på det ni har, jag lovar ni kommer sakna det när det är borta.

Dagens oldtimer :

2005

 
Vi ses när vi ses !

Mest spelad : Kasey Chambers- Mother

Hallonsoda o Chokladbollar

Jag har vart [ stan 2 dagar i rad ! Oj vilken pärs! Min händer värker min rygg ömmar, men jag fick hänga med Elina, dricka hallonsoda å äta Chokladboll :) Se massa nya kläder ( Elina är den värsta shopaholicen jag nånsin mött, handla kläder för 8-9000 per månad ge upp )
 Jag har även tränat på Ortopeden och fått veta att op tiden kommer dröja! Men men, det kunde vart värre.
I helgen är jakten igång igen, fyll upp frysen så vi kan äta kebab tills vi storknar!


Innebandy "ledig" helg, vad gör man då ? Nån som har nåt tips ? Seriöst jag vet typ inte vad an gör om man inte får spela ( se) innebandy under en hel helg. Jag kan juh inte festa, gå på krogen, springa runt på stan å shoppa, mm.. ja det blir nog serie helg ihelgen, har ju massa avsnitt entourage att se, sen är det Fotboll lördag kväll och filmen Flightplan kl 20.00.
 Häromdagen var det match ( träningsmatch) IBK Dalen-IBF Dalen.. Jag vet inte om jg ska skratta eller gråta när resultatet blir 5-4, illa.

Igår satt jag å Elina å kollade igenom gamla bilder från förr, å jag vet inte om uttrycket " det var bättre förr" stämmer eller om det bara är mindre roligt numera.. Vi hittade kort från alla det skumma tillfällen. jag tror jag ska lägga upp några faktiskt.. nån per dag, tror jag börjar med den här, ba hej vad menas *


Tur att Elina inte läser min blogg.. hon kommer döda mig om hon ser det här så..sscchh :)

dags att träna vi höres

Fria Agnes

Tisdag kära tisdag. Idag kommer massa bra serier ut. Och två veckor kvar tills jag inte längre är sjukskriven, å det innebär väl att man blir hel va ? Iaf så blev jag av med Ortosen igår ( se bild )

 Fast inte heltid, men nästan ialla fall ;) det är ett steg i rätt riktning..snart kan man springa fritt ..och Dansa bland höstlöven..
på torsdag ska jag ta mig ner mot centrum, det ni kära vänner är ett stort steg, jag ska på banken ! Undrar om den ser annorlunda ut än då jag var där sist. Annars så har jag som den serie nörd jag är börjar se 90210, en ny serie där alla springer på regnbågar å bajsar guldmynt.
så adjö nu ska jag se 90210 å bli lika lycklig.

Det finns inga om ändå..

Bara i fantasin..

Om jag ändå inte spelat ( jag var juh ändå sjuk)
Om jag ändå  inte varit inne det bytet
Om jag ändå inte varit med på 2 femmor
Om jag ändå inte hade gjort den där kroppsfinten
Om jag ändå inte hade stannat upp..Osv osv..

Nu är det gjort.. å gjort är gjort kommer ALDRIG igen.
Nu är det 3 veckor å 5 dagar sen, det innebär 2 veckor å 5 dagar kvar. Sen är det dags att bestämma sig.



Ja serien har juh inte startat allt för bra för oss, i morgon är det dags för seger i mot Övik borta, det är vi värda efter förra helgens slit.
Herrarna däemot ångar på med Ketil som lok, Jag säger som Verra - " Jag vill bli som han när jag blir stor".

Jag börjar bli orolig för att våran nya soffa kommer inte vara speciellt ny efter dom här 6 veckorna, jag börjar redan se en stor grop där min växande bakdel befinner sig nästan 24 timmar om dygnet, då jag inte kan sova å sitter mest å ser serier hela dagarna/nätterna.
Just nu är det :
Californication
Gossip Girl
The Hills
                                   Top Model ( alla 10 säsonger)
Fringe
Entourage
4400
                            My new BFF ( jaa jag vet )
                                                                            Sjukhuset ( har själv spenderat allt för mycket tid där på slutet)

Längtar efter Lost !

Jag får skäll för att jag nöter ut det trådlösa tangentbordet här hemma ;)   (sorry honey)


 
 

Nej nu börjar Hogan Knows best, dags att hoppa mot den berömda soffan igen, ring mig om ni vill veta vad som är på tv :) Jag är en levande tv tablå.

O.a.O