RECEPT
Mums det där ska jag absolut prova göra! Hur gick det förresten med klippningen? Håret alltså?? Vad sa omröstningen?
Ja klippningen har lagts på is till jag blir modigare, ledigare å rikare :P
har det på jäsning nu... får se hur det blir, hDE BARA RÅG SIKT SÅ JAG TOG LITE STÖRRE MÄNGD AV DET men sen fick jag panik när handen fastnade i smeten och hade nog i en eller två dl till mjöl!
kollade just till jäsningen efter 45min och mitt spontana utrop vart:
oh my fucking god!!!
shit vad det jäser upp!! ska strax göra trianglar.
HAHAHAH! Jesus! (Skrattar åt Cammy! :D)
men hur platt ska man kavla? pepparkakstunna? en cm tre?
klippning igen i december om du vill me
Cammy den SKA vara lös !
Ja väldigt tunna typ 2 cm, dom jäser sen andra gången till 3-4 cm :) Gör som du vill, dom blir nog goa :)
vart ganska förvånad när jag hade fått 7 kommentarer på 1 timme :P He he, jo klippning tror jag att jag e på.. alltså vanlig i H hålan ? ;)
mmm dom vart goda! ja i hålan! du får fundera på om du ska klippa massa tills dess eller behålla :)
Köpte ingredienser igår.. ikväll ska det bakas! Bra att jag här fått tips o förvarning på jäsningen o hur man ska kavla ut dem!
När ska mjölet i då? Innan första jäsningen va?!
Ja, resten inkluderar mjölet :)
Bra att du har massa recept på din blogg! Skräd eller skräddbröden vart jättegott nu ska jag våga mig på dessa :) Mums